info@coachkonsulten.se 076-8481920

Stress och oro

Stress och oro är en känsla som kan infinna sig när som helst i livet, känner du att du behöver hitta ett nytt förhållningssätt så att du kan leva ditt liv mera i harmoni?

Coaching är en effektiv metod för att stödja dig i din utveckling

Det innebär att jag möter dig där du befinner dig och med hjälp av frågor, aktivt lyssnande, feedback och utmaningar hjälper dig att nå dina mål

Du får möjlighet att lyfta just det som är viktigt för dig och stöd att utforska din omvärld och möjligheterna i den, att hitta lösningar på det som behöver göras, pröva dem och lära utav det. Det är dina behov som styr innehållet.

Som Coach använder jag min intuition, glädje och energi i kombination med coachningstekniker för att hjälpa dig att hitta din väg och dina svar. Jag finns till för dig till 100% under din intressanta resa.

Jag stöttar dig samtidigt som jag utmanar dig. Din framgång beror på Dig själv och ditt engagemang. Coachningen sker via telefon/skype och/eller genom personliga möten på överenskommen plats.

Coaching nu även via telefon eller skype!

Kontakta oss redan idag!