info@coachkonsulten.se 076-8481920

Gå i pension

Pension

Att gå i pension innebär för de flesta en stor omställning. Det är den mest omfattande skilsmässan i ditt liv. Inte bara att du får 8 – 10 timmar fri tid varje vardag, kontakten med arbetskamrater upphör och du kanske känner dig ensam.

Vem är jag utan min yrkesidentitet? kan jag? vill jag starta en ny karriär? Som företagare eller volontär? Vad vill jag annars göra? Hur förbättrar jag min hälsa? Vad gör jag med min ensamhet? Längtar jag efter tvåsamhet? Vart vill jag vara på väg?
Det är kanske frågor du ställer dig. Det gör andra också, var så säker.

Anna-Lena på Coachkonsulten Stockholm hjälper dig att sortera, att se på framtiden. Hon erbjuder också gruppsamtal/gruppcoaching för nyblivna pensionärer. Vad vill du göra med tiden när du har gått i pension? Vilka utmaningar har du och hur hittar du glädje i livet? Har du svårt att ”skiljas” från arbete, arbetskamrater och få struktur på dagen?
Ett gruppsamtal brukar ta ungefär 2 timmar. Kostnaden är 250 kr per gång.