info@coachkonsulten.se 076-8481920

Mental träning

Vad tänker du på när du tänker på Mental träning, kanske du tänker på hur du ska nå dina mål och vad du behöver göra för att nå målen?

Jag tänker "tankar och känslor". Vilka tankar har du som sätter krokben för dig i vardagen?mental träning

Vilka tankar har du och vilka känslor leder dom till?

Mental träning i form av vilka tankar du vill ha som också leder dig till dina mål, oavsett om dina mål handlar om karriärmål eller att prestera bättre eller att må bättre, så behövs Träning! och träning och åter träning!

Det handlar bl.a. om att träna ditt sätt att tänka, att tänka rätt. Precis som du kan träna upp dig på alla områden i livet kan du även träna upp din hjärna som gör att du presterar bättre.

Alldeles för ofta kan det dyka upp tankar i våra huvuden som bara stökar till det för oss. Det kan vara när vi håller på med något där vi behöver vara fullt koncentrerade och så plötsligt flyger tanken iväg och vi funderar på något helt annat. Eller när vi i en pressande situation ska göra något viktigt och så börjar vi kanske tänka på allt som kan bli tokigt och fel.

Med hjälp av coachsamtal kan du träna dig på att upptäcka störande tankar och att slå ”tankestopp”. Som med allt nytt du lär dig måste du ha tränat in tekniken innan du kan förändra.

Med coaching får du hjälp med träningen, den mentala träningen. boka en första tid så får du veta mera.

Kontakta Coachkonsulten redan idag!