Föreläsningar

Workshop, föreläsning eller kickoff? en timme, halv eller heldag?

Föreläsningar och teambuildingaktiviteter skräddarsyr vi efter era behov. Välkommen att höra av er så berättar vi mer!

coach-having-a-presentation

Föreläsning/workshop om hur du kommunicerar från din personlighet. ”Tänker inte alla som jag?”

Varmt välkommen till en inspirerande föreläsning om hur olika personligheter kommunicerar.

Under föreläsningen får ni ett effektivt verktyg för att skapa självinsikt kring hur vi förhåller oss och hur vi kommunicerar med varandra. Vi tror att självinsikt är det första steget i all utveckling när det handlar om hur vi kommunicerar med varandra. Föreläsningen skräddarsys efter era behov, från 2 tim till en halv dag.

Föreläsning i grupp ger er även personlig utveckling och leder till bättre samarbete och större förståelse för varandra.

Föreläsning/workshop Din Tonåring, för föräldrar

Vill du vara med och lyssna, berätta och även ta del av andras erfarenheter?

Vi kommer bland annat att ta upp olika synvinklar på tonårslivet, hur du med tips och olika verktyg kan få en bättre relation med din tonåring.
Blir en person annorlunda när man kliver in i tonårsåldern? Varför är det så svårt att ibland förstå och kommunicera med sin tonåring? Ibland känns det som om en tonåring lever olika liv, under en och samma dag. Varför blir det ofta så turbulent? Varför tar de så otroligt mycket energi! Hur ska jag kommunicera? HJÄLP!!!

i samarbete med dintonaring.se och med tonårscoaching.se

Motivationsföreläsning

Här får du och ditt företag en föreläsning som motiverar och inspirerar er. Vi skräddarsyr förstås föreläsningen efter era behov. Föreläsningen sker interaktivt och varvas med övningar och är väldigt populär.

Individuell motivationsföreläsning

Vad är viktigt för dig? Vad längtar du efter? Vill du också hitta ditt varför och hitta din passion? Och vad får du din energi ifrån? Vilka är dina drivkrafter? Vill du få hjälp att hitta din motivation? Under vår motivationsföreläsning kombinerad med coaching blir du fylld av motivation och får insikter om vad som driver just dig framåt! Det här är en kombinerad föreläsning och motivationscoaching.

Har du några frågor?

Föreläsningar och teambuildingaktiviteter skräddarsyr vi efter era behov. Välkommen att höra av er så berättar vi mer!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer om vår integritetspolicy här