Karriärcoaching

Karriärcoaching

Här får du hjälp att ta dig från där du befinner dig idag till ett önskat läge. Mot framtiden med inriktning på lösningar och möjligheter, medvetenhet och ansvar.

I coachingen börjar vi med att inventera dina erfarenheter, styrkor, intressen och skapar klara mål och sedan tar vi fram en tydlig handlingsplan anpassad efter just dina behov.

Jobbet är ofta en stor källa till glädje och utveckling. Men det kan också vara en källa till oro, stress och missnöje, vilket lätt påverkar hela livssituationen. För att du ska komma vidare, ger vi dig i coachingen stöd och verktyg med din karriär.

De som söker en karriärcoach har ofta en önskan om förändring och att komma framåt och utvecklas och om du vill det så kan vi hjälpa dig med det.

coach-smiling-while-shaking-another-persons-hand

Är du redo?

Vill du utveckla din karriär men vet inte var du ska börja?

Behöver du hjälp att strukturera upp dina tankar och sätta relevanta mål?

Coaching hjälper dig att skapa den klarhet du behöver.

Här kan du bolla dina tankar och frågeställningar kring CV, LinkedIn, anställningsintervjuer, personligt brev, din personlighet och allt annat du undrar över kring din karriär.

Under din karriärcoaching hjälper vi dig samtidigt att stärka din självkänsla och ditt självförtroende. Du kommer även öka din motivation för att nå dina mål.

Som din coach är jag din tränare som utmanar dig att tänka nya tankar. Att genomföra förändringar är inte alltid enkelt – det vet du säkert redan, för om det vore enkelt hade du redan gjort det. I coachingen får du möjlighet att reflektera över din situation och prova nya vägar.

Kontakta oss redan idag så berättar vi hur vi kan komma igång och hur ett upplägg skulle kunna se ut just för dig.

Välkommen!

Har du frågor? eller vill boka ett prova-på samtal?

Nu erbjuder vi även coaching via telefon och Skype.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer om vår integritetspolicy här