Ledarskapscoaching

Ledarskapscoaching

Att gå hos en coach är ett effektivt sätt att arbeta strategiskt mot dina mål och att utveckla dig som ledare. Och om du och ditt företag har behov av stöd under en kort tid och ni kanske behöver utveckla ledningsgruppen, få effektivare möten, skapa ”team-känsla” på arbetsplatsen, genomföra förändringar eller förbättra kompetensen. Då kan vi hjälpa er.

Nu erbjuder vi även inhouse-coaching, dvs ni bokar ett rum på ert företag för coaching en dag i månaden där medarbetarna har möjlighet att boka coaching-samtal eller få coaching individuellt, hos er på arbetsplatsen i Stockholm alternativt hos oss och/eller online!

African businessman presenting new project to partners, black coach giving presentation to clients at conference meeting room, dark skinned team leader reporting about work result with whiteboard
  • Vad är egentligen ett bra ledarskap?  
  • Vilka är de verkligt viktiga egenskaperna som utgör ledarskapets kärna? 
  • Begreppet ledarskap är att det är det beteende och förhållningssätt du har gentemot dina medarbetare.

Bra ledarskap är alltid viktigt!

Att jobba med ledarskapet inom organisationen kan vara nyckeln till att nå större framgång med företaget! 

Personligt ledarskap

Oavsett om du är ny som chef eller redan är chef är viljan att utvecklas och anpassa dig till just din situation viktig för att du ska lyckas. Att ha självinsikt är en av de grundläggande förutsättningarna för att bli en effektiv ledare och genom att bli klar över vem du själv är och hur andra uppfattar dig, ökar också sannolikheten för att dina ord och handlingar leder till avsett resultat.

Om du vill bli en bättre ledare jobbar vi med att stärka ditt självförtroende och självkänsla så att du kan vara den ledaren som andra följer. Men också, om du lär känna dig själv kan du lättare finna likheter i de personer som befinner sig i din vardag och lära känna dem bättre tack vare ökad självförståelse.

Happy group of successful company employees in office

Ledarskapscoaching som har genomförts

Kontakta oss för en offert!

Varmt Välkommen att höra av dig redan idag för en offert på coachingsamtal.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer om vår integritetspolicy här