Om oss

Om oss

Anna-Lena Tegebro

Organisationskonsult, Coach och Handledare

Arbetar sedan 2000 med personlig utveckling, utveckling av ledningsgrupper och team, med kommunikation och förändringsarbeten i organisationer.

Utveckling av individer, både chefer och ledare och medarbetare.

Bland tidigare uppdragsgivare kan nämnas Finspångs kommun, Interfleet Technology, Skolverket, Djurskyddsmyndigheten m.fl.

Coachar både nyföretagare, chefer, ledare och även ungdomar och par.

Coachprofil

Med närvaro, glädje och engagemang coachar jag dig från där du är till dit du vill vara i ditt liv. Med en stor portion av positiv energi, livsglädje och motivation följer jag dig på din resa.

Utifrån min egen livsresa och yrkesliv och genom att fått ta del av människors liv och utmaningar, har jag skapat en bred bas och kraftfulla verktyg och övningar där det gäller att skapa växande och bestående förändring tillsammans med dig.

Detta tillsammans med min intuitiva förmåga att känna in var i processen du befinner dig och hjälpa dig till kärnan i dina utmaningar är mina styrkor som coach. Genom coachingen får du verktyg till att själv kunna identifiera och ge dig det du behöver för att expandera din energi, ditt välmående och prestationer till nya nivåer.

Organisation & egen utveckling

Vi hjälper ditt företag att utveckla verksamheten, med hjälp av handledning, med grupputveckling och när det handlar om dina interna relationer och dig som chef, ledare och medarbetare.

Skräddarsyr utvecklingsprogram för olika grupper inom en organisation och vi använder vetenskapliga metoder.  

I din personliga utveckling hjälper vi dig mot ett mer önskvärt liv. Individuellt anpassad coaching skapar en personlig utveckling i rätt riktning. Just nu erbjuder vi gratis prova-på-samtal 30 minuter.

Vi stödjer dig på plats på ditt företag eller hos Coachkonsulten på Eastmansvägen i Stockholm eller via telefon eller online.

Välkommen!

Med rätt hjälp är allt möjligt!

Vi erbjuder nu även coaching via telefon. Det fungerar alldeles utmärkt med coaching på distans. Så tveka inte att kontakta oss även om du inte kan ta dig till Stockholm. 

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer om vår integritetspolicy här