parterapi coaching parsamtal
coaching relationer

Parcoaching

 

Ibland kan det vara svårt att reda ut konflikter i relationer både i vänskaps, jobb och kärleksrelationer.

Parcoaching hjälper er att leva i en relation. Att veta hur vi ska relatera till varandra är nog en av de svåraste utmaningar vi har som människor.

Parcoaching är ett forum där ni kan träna på sann kommunikation, samt öka respekten för varandra. Du blir medveten om att din partner är en möjlighet för dig att växa och bli mer av dig själv och kanske det viktigaste av allt: Du vågar leva från ditt hjärta och uttrycka kärlek.

En av de utmaningar klienter som kommer på parcoaching har är att kunna förmedla sin vilja på ett tydligt sätt. En annan utmaning är också att kunna möta sin partner i kommunikation utan att ”gå till attack eller försvar”.

När är det dags att söka hjälp?

Det finns en rad olika anledningar att söka hjälp. För par som exempelvis inte längre känner närhet till varandra, ständigt bråkar om samma problem, eller känner att relationen tar mer energi än vad den ger, kan coaching vara ett effektivt verktyg. Att arbeta i förebyggande syfte för att förbereda sig inför en stor förändring i förhållandet, såsom att bli föräldrar eller tvingas till distansförhållande, kan vara en annan anledning för par att söka hjälp. Om du befinner dig i en relation och känner att det finns återkommande problem som skadar relationen, försök att prata med din partner om möjligheten att ta hjälp, för att tillsammans kunna arbeta mot ett hälsosammare förhållande.

Kontakta oss redan idag så tar vi ett första samtal i telefon!