info@coachkonsulten.se 076-8481920

Parsession?

Parsession - Ibland kan det vara svårt att reda ut konflikter i relationer, både i vänskaps-, jobb och kärleksförhållanden.

Rädsla och instängda känslor hindrar ofta kommunikationen, även om båda vill reda ut saken. Ibland vet vi inte vad det är vår partner utlöser för reaktionsmönster inom oss och även om vi vet det, är det inte säkert att vi kan göra något annat än att ta vår tillflykt till gamla beteenden.

Vill du ta reda på hur det fungerar med samtal? hör av dig nu!

Parsession - Att leva i en relation och att veta hur vi ska relatera till varandra är nog en av de svåraste utmaningar vi har som människor.

En parsession är ett forum där ni kan träna på sann kommunikation, samt öka respekten för varandra. Du blir medveten om att din partner är en möjlighet för dig, att växa och bli mer av dig själv och kanske det viktigaste av allt: Du vågar leva från ditt hjärta och uttrycka kärlek.

business-shutterstock_2217366-300x204

Empatisk kommunikation vid parsessioner

Empatisk kommunikation handlar om när ett par hamnar i konflikt och om hur ni kan kommunicera bättre, bli tydligare, lära er att lyssna, och att ta ansvar för er själva och era behov. Det handlar inte om rätt eller fel, utan om en kärleksfull vilja, förståelse och tydlighet.

Det ni kan få hjälp är att få ett liv mer i harmoni och utan onödiga konflikter. Att det går att mötas i samförstånd. Att det går att skapa kontakt och att öppna er för det som är sant i var och en av er.

En av de utmaningar klienter som kommer på parsession har, är att kunna förmedla sin vilja på ett tydligt sätt. En annan utmaning är att kunna möta sin partner i kommunikation, utan att ”gå till attack eller försvar". Empatisk kommunikation höjer medvetandet och ger ett nytt språk i relation till både sig själv, sin partner, och andra människor. Ett språk som hjälper oss att tydliggöra våra behov och också att uttala dom. Under parsessioner hjälper jag er att träna på att bli tydligare med känslor, behov och önskemål och då ökar också chansen till att ni kan leva er in i varandras situation. 

”Bakom varje klagomål finns en önskan” Hur vill du att dina relationer ska vara?

Vi hjälper till att reparera och trimma dina relationer. En par-session är 1 1/2 tim. Varmt välkommen! 

Hör av er redan idag!

Läs mer om Anna-lena Tegebro här