Ungdomar

En ungdomscoach motiverar din tonåring

För många ungdomar är tonåren en tid med låg självkänsla, höga förväntningar, press från omvärlden och mycket stress. 

En ungdomscoach ger vägledning in i vuxenvärlden och stärker och hjälper till att hitta tillbaka till glädjen, intresset och motivationen! 

En coach är expert på att sätta fokus på ungdomens situation och hitta en lösning.

Just nu! första samtalet utan kostnad. Välkommen att prova på!

Tonårscoach

Skulle du önska att det fanns hjälp att motivera din tonåring? Här hittar du hjälp och stöd!

Känner du igen det? Det finns olika saker i livet som kan få oss att tvivla på oss själva till exempel hur man hittar tillbaka till glädjen och motivationen om man en gång tappat den? 

En ungdomscoach hjälper dig! Coachkonsulten Stockholm är specialiserad på motiverande samtal, personlig utveckling och lösningsfokuserat tänkande. 

I nära samarbete med tonarscoaching.se och med dintonaring.se.

Coachsamtal sker på Eastmansvägen 35 i Stockholm (närmaste t-bana Sankt Eriksplan) eller i Österåker, 45 min/samtal.

Samtal erbjuds med fördel även online.

Tonårscoaching

Tonårscoaching som stöd

Med Tonårscoaching stödjer jag tonåringar att hitta sin självkänsla och i de fall det behövs läka händelser eller trauman.

Tillsammans med mig får tonåringen i rummet hitta trygghet och genom förtroende växer självförtroende och självkänslan blir bättre. Som tonåring händer det mycket i både kropp och knopp.

Det kan handla om allt ifrån att ventilera tankar & känslor, uppnå ett mål, stärka självkänslan, få hjälp med stress och oro, titta på våra höga krav och prestationer, reda ut händelser & upplevelser.

Stöd att bygga sin plattform

Att vara barn eller tonåring idag är inte lätt och ett stöd för att hjälpa dem att bygga sin plattform, att skapa och stärka sin självbild är ett bra steg att ta. Att ta hjälp av en coach för dig som förälder kan ge dig verktyg och perspektiv på förhållningssätt och hur tonårslivet kan underlätta för familjen.

Som coach finns jag till för alla som en trygg och vägledande hand. Coachingen som vi erbjuder, hjälper till att hitta styrkor och hjälper tonåringen att se sina egna resurser och potential för att våga, lyckas, ha mod och vetskap om vad just hon/han vill.

Har du frågor? eller vill boka ett prova-på samtal?

Nu erbjuder vi även coaching via telefon och Skype/FaceTime

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer om vår integritetspolicy här