Blogg

Relationer coaching

Bra relationer och Coaching

Relationer i Coaching hittar glädjen och tryggheten i din relation

 

En välmående par-relation handlar om hälsa och att hitta intimiteten i en kärleksrelation kan vara både läkande och utvecklande.

Att hantera olikheter är ofta en stor anledning till problem. Olikheterna handlar ofta om kommunikation och det i sin tur handlar mer om att hantera olikheter än att lära sig att bråka konstruktivt. 

Många söker hjälp när lång tid har gått för man vill pröva att själv hitta lösningar. När man prövat att reda ut problemen men inte klarar det, då är det dags att söka hjälp. 

Ta steget och förverkliga en mer stödjande, sann och mer medveten relation.

Relationer – När vi är sanna mot oss själva

 

Ett levande parförhållande är när det finns ett möte mellan oss – när vi är sanna mot oss själva. 

Finns intimiteten, tryggheten och känslorna?

Hur ser det ut i er relation och hur vill ni att det ska se ut?

Det som upplevs som problem, spiller säkert över på annat.

Tillit – vad behöver du för att känna tillit? Vad har du och din partner för självkänsla? och vad har ni för behov?

Ett stöd på vägen

 

Parterapi och relationer i Coaching är ett bra stöd på vägen för din relation! Även välmående relationer kan dra nytta av parterapi och coaching! Alla parrelationer drabbas av konflikter då och då. Hur ni som par hanterar situationen är avgörande för hur länge relationen håller men kan också bidra till att ni växer er starkare tillsammans och föra relationen ett steg längre.

Parterapi och coaching har som mål att identifiera mönster i relationen som stör tryggheten och anknytningen er emellan.

Genom livet utvecklar alla historier som vi bär med oss.  Vi hjälper er att titta på hur just er individuella historia kan stärka er och göra att ni kommer närmare varandra i relationen för genom förståelse för varandras historia kan vi ta nästa steg framåt i relationen. 

Vi letar inte fel utan tror på lösningsorienterad parterapi och coaching!  

Ring Anna-Lena 076-8481920 för att höra hur vi kan hjälpa just er!

Varmt välkommen!

Med rätt hjälp är allt möjligt!

Vi erbjuder nu även coaching via telefon. Det fungerar alldeles utmärkt med coaching på distans. Så tveka inte att kontakta oss även om du inte kan ta dig till Stockholm. 

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer om vår integritetspolicy här