stress oro hjälp coaching

Mental träning

 

Mental träning

Vad tänker du på när du tänker på Mental träning. Kanske du tänker på hur du ska nå dina mål och vad du behöver göra för att nå målen?

Jag tänker ”tankar och känslor”. Vilka tankar har du som sätter krokben för dig i vardagen?mental träning

Vilka tankar har du och vilka känslor leder dom till?

Mental träning, dvs vilka tankar du vill ha som leder dig till dina mål. Detta oavsett om dina mål handlar om karriärmål eller att prestera bättre eller att må bättre. Du behöver träning och träning och åter träning!

Vad handlar det om?

Det handlar bl.a. om att träna ditt sätt att tänka, att tänka rätt. Precis som du kan träna upp dig på alla områden i livet kan du även träna upp din hjärna som gör att du presterar bättre.

Alldeles för ofta kan det dyka upp tankar i våra huvuden som bara stökar till det för oss. Det kan vara när vi håller på med något där vi behöver vara fullt koncentrerade. Plötsligt flyger tanken iväg och vi funderar på något helt annat. Eller när vi i en pressande situation ska göra något viktigt, så börjar vi kanske tänka på allt som kan bli tokigt och fel.

Vilken hjälp kan jag få?

Med hjälp av coachsamtal kan du träna dig på att upptäcka störande tankar och att slå ”tankestopp”. Som med allt nytt du lär dig måste du ha tränat in tekniken innan du kan förändra.

Med coaching får du hjälp med träningen, den mentala träningen. boka en första tid så får du veta mera.

Kontakta Coachkonsulten redan idag!