Blogg

Mental träning

Vad behöver du träna?

Vad tänker du på när du tänker på Mental träning. Kanske du tänker på hur du ska nå dina mål och vad du behöver göra för att nå målen?

Jag tänker “tankar och känslor”. Vilka tankar har du som sätter krokben för dig i vardagen?

Vilka tankar har du och vilka känslor leder dom till?

Mental träning, dvs vilka tankar du vill ha som leder dig till dina mål. Detta oavsett om dina mål handlar om karriärmål eller att prestera bättre eller att må bättre. Du behöver träning och träning och åter träning!

Vad handlar mental träning om?

 

Det handlar bl.a. om att träna ditt sätt att tänka, att tänka rätt. Precis som du kan träna upp dig på alla områden i livet kan du även träna upp din hjärna som gör att du presterar bättre.

Alldeles för ofta kan det dyka upp tankar i våra huvuden som bara stökar till det för oss. Det kan vara när vi håller på med något där vi behöver vara fullt koncentrerade. Plötsligt flyger tanken iväg och vi funderar på något helt annat. Eller när vi i en pressande situation ska göra något viktigt, så börjar vi kanske tänka på allt som kan bli tokigt och fel.

Hur kan du få hjälp med din mentala träning?

 

Med hjälp av coachsamtal kan du träna dig på att upptäcka störande tankar och att slå ”tankestopp”. Som med allt nytt du lär dig måste du ha tränat in tekniken innan du kan förändra.

Coaching ger dig hjälp med träningen, den mentala träningen. boka en första tid så får du veta mera.

Kontakta oss på Coachkonsulten redan idag! Klicka här för kontakt

Med rätt hjälp är allt möjligt!

Vi erbjuder nu även coaching via telefon. Det fungerar alldeles utmärkt med coaching på distans. Så tveka inte att kontakta oss även om du inte kan ta dig till Stockholm. 

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer om vår integritetspolicy här