Blogg

Gå i pension

Pension kan vara härligt men också en stor omställning.

Att gå i pension innebär för de flesta en stor omställning. Det är den mest omfattande skilsmässan i ditt liv. Inte bara att du får 8 – 10 timmar fri tid varje vardag, kontakten med arbetskamrater upphör och du kanske känner dig ensam.

Vem är jag utan min yrkesidentitet? kan jag? vill jag starta en ny karriär? Som företagare eller volontär? 

Vad vill jag annars göra? Hur förbättrar jag min hälsa? Vad gör jag med min ensamhet? Längtar jag efter tvåsamhet? Vart vill jag vara på väg? Det är kanske frågor du ställer dig. Det gör andra också, var så säker.

Anna-Lena på Coachkonsulten Stockholm hjälper dig att sortera, att se på framtiden.  Coaching och samtal kan ske via telefon/skype eller i fysiska möten i Vasastan Stockholm eller i Österåker, kanske i ett walk and talk möte? 

Hjälp som andra har fått är bland annat att hitta ny mening och riktning i livet. Genom samtal får du självinsikt om vad som är viktigt för dig just nu, i livet och hur och vad du kan göra. Flera har hittat nya intressen och fått hjälp med att hitta nya sammanhang att verka i och i och med det så har glädjen kommit tillbaka.

Att samtala ger så mycket, du kommer att fördjupa kontakten med dig själv och det leder också till bättre relationer med vänner och familj.

Vi erbjuder också gruppsamtal/gruppcoaching för nyblivna pensionärer.

 Vad vill du göra med tiden när du har gått i pension? Vilka utmaningar har du och hur hittar du glädje i livet? Har du svårt att ”skiljas” från arbete, arbetskamrater och få struktur på dagen?

Hör av dig för ett första prova på samtal oavsett om vi ses fysiskt eller via telefon eller online. Vänta inte! ta första steget idag då är mycket vunnet redan nu.

Välkommen! kontakta oss här

pensionär

Med rätt hjälp är allt möjligt!

Vi erbjuder nu även coaching via telefon. Det fungerar alldeles utmärkt med coaching på distans. Så tveka inte att kontakta oss även om du inte kan ta dig till Stockholm. 

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer om vår integritetspolicy här