Coaching

Investera i dig själv! I ditt liv!

Vi hjälper dig att ta reda på vad du vill, vad som hindrar dig och vad ditt nästa steg är. Coaching hjälper dig härifrån och nu och framåt. Vi erbjuder coaching på plats i Stockholm eller i Österåker, samt även via telefon och online.

Läs mer om olika typer av coaching:

Livscoaching
Livscoaching

Med rätt inriktning och rätt tankar är du på rätt väg. Coachkonsulten Stockholm skapar tillsammans med dig den förändring o det liv som Du vill leva.

personlig utveckling
Personlig utveckling

Personlig utveckling är det som får dig att växa som individ och bli bättre och skickligare på dina färdigheter.

coach-smiling-while-shaking-another-persons-hand
Karriärcoaching

Karriärcoaching tar dig från nuvarande läge till önskat läge -här och nu mot framtiden med inriktning på lösningar och möjligheter, medvetenhet och ansvar.

stress och oro
Stress och oro

Tid, relationer, ekonomi, brist på kontroll, teknisk stress, kroppslig stress. Stress kan bero på många saker, och är individuell.

young-woman-smiling-happily-at-the-camera
Bättre självkänsla

En låg självkänsla kan hindra oss i vår karriärutveckling och påverkar både yrkesliv och vår livskvalité negativt.

Tonårscoach
Ungdomar

Som Tonårscoach stödjer jag tonåringar att bland annat hitta sin självkänsla. En Tonårscoach kan hjälpa dig att hitta tillbaka till glädjen, intresset och motivationen!

two-people-standing-back-to-back
Kommunikationsproblem

Kommunikationen är en förutsättning för att skapa förbindelser mellan oss människor, och även att skapa en bra relation till dig själv.

happy-couple-with-matching-tattoos-locking-fingers
Parterapi

Parcoaching är ett forum där ni kan träna på sann kommunikation, samt öka respekten för varandra.

Med rätt hjälp är allt möjligt!

Vi erbjuder nu även coaching via telefon. Det fungerar alldeles utmärkt med coaching på distans. Så tveka inte att kontakta oss även om du inte kan ta dig till Stockholm. 

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer om vår integritetspolicy här