Företag

Med rätt hjälp är allt möjligt

close-team-of-people-fist-bumping-each-other
Organisationsutveckling

Grupputveckling bygger bra team med hänsyn till alla individer i gruppen. Det kan handla om att förbättra, förändra eller utveckla processer eller relationer.

coach-having-a-presentation
Föreläsningar

Föreläsning, Workshop, Teambuildingaktiviteter, läs mer om vad vi kan erbjuda! Heldag, halvdag eller några timmar!

a-smiling-coach-standing-by-a-lake
Personanalys

Personanalyser ger ett bra utgångsläge för att se vilket beteende vi själva har och hur vi kan utveckla det. Analysen ger en tydlig bild av vad som driver oss som individer och hur vi kan utvecklas.

Att utvecklas som ledare
Utvecklas som ledare

Utvecklas som ledare kan betyda att få hjälp att målsätta dig i ditt ledarskap. Ett personligt ledarskap är A och O i chefsutvecklingen.

African businessman presenting new project to partners, black coach giving presentation to clients at conference meeting room, dark skinned team leader reporting about work result with whiteboard
Ledarskapscoaching

Att gå hos en coach är ett effektivt sätt att arbeta strategiskt mot dina mål och att utveckla dig som ledare. Du och ditt företag har kanske behov av stöd under en kort tid.

Med rätt hjälp är allt möjligt!

Vi erbjuder nu även coaching via telefon. Det fungerar alldeles utmärkt med coaching på distans. Så tveka inte att kontakta oss även om du inte kan ta dig till Stockholm. 

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer om vår integritetspolicy här