Sidmeny

Med rätt hjälp är allt möjligt

Om oss

Med rätt hjälp är allt möjligt!

Om Coachkonsulten

Grundades 2007 av Anna-Lena Tegebro.

Coachar, utvecklar grupper och team, erbjuder personlig utveckling i form av professionell coaching både till dig som privatperson och till chefer och medarbetare på företag. Med ett starkt nätverk av organisationskonsulter och coacher har vi ett brett utbud och stor kompetens. Som Organisationskonsult hjälper vi dig att motivera och stödja till nya förhållningssätt och perspektiv som leder till insikt och varaktiga förändringar. Ni hittar oss i Katarinahuset på Eastmansvägen 35 i Vasastan, Stockholm.

Anna-Lena har arbetat med både små och stora företag och organisationer, på kommuner och myndigheter och har coachat under 10 års tid, både chefer och ledare, tonåringar, familjer, kvinnor o män.

Vad behöver du hjälp med? Kontakta mig så kan vi titta på ett samarbete utifrån era behov och förväntningar. Samtal kan ske via personligt möte, via telefon eller via skype. Coaching på företag kan även ske Inhouse, dvs att vi bokar ett rum på företaget tex 1 dag/månad där medarbetare kan boka tid.

Vår affärsidé

Vi utvecklar och stödjer personer och företag att omsätta sina tankar o funderingar för att nå sina mål. Genom att öka medvetenhet vill vi inspirera, stötta och motivera er att hitta nya förhållningssätt oavsett om det gäller erat arbetssätt eller personlig utveckling.

Privatpersoner får hjälp och stöd att bli sitt bästa jag.

Våra kunder

Företag och organisationer inom privata näringslivet och den offentliga sektorn. Privatpersoner, Tonåringar och familjer.